Direktlänk till inlägg 12 december 2011
Ingredienser
150g smör
1 dl socker
2 ägg
250 g mandelmassa
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 apelsin, rivet skal
3 msk pressad apelsinsaft
Glasyr
1 ½ dl florsocker
1 tsk pressad apelsin
Garnera gärna med
Rivet apelsinskal
Ugn 175
200 g mörk choklad
200 g färskost
- Bryt chokladen i bitar och smält över ett vattenbad. Låt svalna. Vispa färskosten fluffigt och rör ner chokladen. Spritsa eller klicka frostingen
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|